GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
23 Ocak 2016 Cumartesi 09:52

Başkan Selvitopu'ndan dernek mesaisi

Karabağlar’ı açık, şeffaf ve katılımcı bir anlayışla yöneten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, seçim döneminde gitmiş olduğu dernekleri tekrar ziyaret etmeye başladı.

İlk dernek ziyaretini kısa adı İZKAB olan İzmir Kadınlar Birliği Derneği’ne yapan Selvitopu, kadınlardan hem Karabağlar’ın sorunlarını dinledi, hem de fikir alışverişinde bulundu.

İZKAB merkezinde Başkan Aydan Kurt ve üyeler tarafından karşılanan Başkan Selvitopu, kadınlardan Karabağlar ile ilgili sorunları dinledi ve notlar aldı. İZKAB’ın kadınların amacına uygun faaliyet gösteren bir dernek olduğunun altını çizen Selvitopu,  “İZKAB tüm kesimleri kucaklayan, toplumu ve kadınları yönlendiren sivil toplum kuruluşu. Biz de belediye olarak bundan sonraki süreçte İZKAB ile çeşitli etkinlikler ve çalışmalar yapacağız, onlara destek olacağız. Bu topluma bir destektir.” diye konuştu.

SEÇİM YOK AMA ZİYARET VAR
İZKAB Başkanı Aydan Kurt ise,  Başkan Selvitopu’nun derneklerine yaptığı ziyaretten çok memnun olduklarını belirterek kendisine teşekkür etti. Selvitopu’nun kendilerini farklı görüp hep yanlarında olduğunu söyleyen Kurt, “Başkanımız hep yanımızda oldu. Bizi ötekileştirmedi, bizi yargılamadı. Kendisi çok ince düşünen bir insan. Bizim derneğimize önem veriyor. Her etkinliğimize ya gelmeye çalışıyor, ya da mesajını gönderiyor. Bize böyle bir ziyarette bulundu. Beklemiyorduk, genelde milletvekili ve belediye başkanları seçim öncesi bizlere ziyaretlerde bulunurlar. Ama başkanımız seçim olmamasına rağmen bizi ziyaret etmesinden dolayı mutluyuz. Bundan sonra da diğer projelerde hep birlikte olacağız” dedi.