GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
27 Şubat 2016 Cumartesi 15:47

Başkan Köse'den İzmir'de anlamlı ziyaretler

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse İzmir'e gelerek bazı ziyaretlerde bulundu. Köse, Buca ve Konak'ta şehit ailelerini ve Beyin felci geçirmiş olan 3,5 yaşındaki Serpil İklim'i evlerinde ziyaret etti.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığına seçildikten sonra İzmir ilk ziyaretini gerçekleştiren Fatma Köse ilk olarak, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığında, İzmir İl Kadın Kollarını ziyaret etti. Burada il başkanı Nurşen Balcı, İlçe Kadın Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Genel Başkan Köse'ye, İzmir ziyaretinde bazı kadın kolları MYK üyeleri de eşlik etti

KADINLAR BAŞROLDE
İl Başkanlığında ki toplantıda kısa bir değerlendirmede bulanan Fatma Köse " Kurultayımızı geride bıraktık. Kurultayın hemen ardından da çalışmalara başladık. İzmir'de sizlerle olmaktan çok mutluyum. İzmir'in hepimiz için ayrı bir önemi var, Burada başrolünde kadınlarımızın olduğu büyük bir başarı yakaladık. Şimdi hep birlikte, İzmir'de yakalanan bu başarıları, kadınların öncülüğünde tüm Türkiye'ye yaymak için yollardayız. Tüm Kadın kollarımızla, sokaklarda,  köylerde, meydanlarda olacağız. CHP'yi iktidara taşıyacak olan güç kadınlardadır " dedi.

KÜÇÜK İLKİM'E ZİYARET
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ve beraberindeki kadınlar toplantının ardından ilk olarak, Buca' da yaşayan ve beyin felci hastası olan 3 buçuk yaşındaki İklim Yiğit'i ve ailesini ziyaret etti. Köse, İlkim' den ve ailesinden kendilerine ulaşan bazı vatandaşlar aracılığıyla haberleri olduğunu belirterek, "Bu küçük yaşında, büyük sorunlarla mücadele etmek zorunda kalan İlkim yavrumuzun've ailesinin yanına gelerek destek olmak istedik. Biz çocuklar söz konusu olduğunda her şeyi bir kenara bırakarak, onların yüzünün gülmesi ve sağlıklı bir yaşamları olması için çalışan bir anlayışa sahibiz.  İlkim, Annesi Serpil Hanım ve ailesinin, bundan sonra neye ihtiyacı olursa yanlarında olacağız. Bizleri kabul ettikleri için kendilerine çok teşekkür ederiz" dedi.

ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI

Fatma Köse daha sonra beraberindekilerle birlikte şehit ailelerine taziye ziyaretlerinde bulundu.  Köse önce Cizre'de terör saldırısı sonrası şehit olan asker Necati Yenikapı'nın Buca' da oturan, Ardından da Diyarbakır'da yine terör saldırısı sonrası şehit düşen, Jandarma Astsubay Başçavuş Halit Zilani Çelik'in Konak'ta oturan ailesini ziyaret ederek, taziyelerini iletti.