GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
18 Mart 2016 Cuma 15:50

Başkan Kocaoğlu’ndan Güngör’e ‘geçmiş olsun’ ziyareti

Büyükşehir Belediye Başkanı taburcu olduktan sonra evinde dinlenmeye çekilen CHP Tire İlçe Eski Başkanı Mustafa Güngör’ü evinde ziyaret etti.

Yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle geçtiğimiz günlerde Tire Devlet Hastanesi’nde başarılı bir operasyon geçiren ve sonrasında taburcu edilerek evinde dinlenmeye çekilen Tire siyasetinin önemli isimlerinden CHP’li Mustafa Güngör’e ‘geçmiş olsun’ ziyaretleri sürüyor.

İzmir Büyükşehir Belediye ve Tire Belediye Meclis üyesi olan CHP Tire Eski İlçe Başkanı Güngör’ü son olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ziyaret etti. 

‘Geçmiş olsun’ ziyaretinde kısa bir açıklama yapan Başkan Kocaoğlu, “Mustafa Güngör arkadaşımla yaklaşık 30 yıllık bir dostluğumuz var. Kendisinin ameliyat olduğunu öğrendim. Önce telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerimi ilettim ve sonrasında gelip bir ziyaret etme kararı aldım. Otuz yıllık dostumuzu bir de gözümüzle görelim, nasılmış öğrenelim dedik. Kendisine çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Umarım biran önce iyileşir ve işinin başına geçer” dedi.