GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
9 Mayıs 2016 Pazartesi 15:10

Başkan Doğruer 'anneleri' ağırladı

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer anneler günü nedeniyle Kınık Belediyesi Aile Yaşam Merkezinde öğrenim gören öğrencilerin annelerine kahvaltı düzenledi.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer anneler günü vesilesi ile Aile yaşam merkezinde bir kahvaltı düzenledi. Kahvaltıya yaşam merkezinde öğrenim gören öğrencilerin anneleri katıldı.

Kahvaltının açılış konuşmasını yapan aile yaşam merkezi öğretmeni Burcu Çınar, "8 Mayıs tüm dünyada anneler günü olarak kutlandı. Bu değerli gün ülkemizde 1956 yılında kutlanmaya başlanmıştır. Kınık Belediyesi Aile Yaşam Merkezi olarak ilk yılımızda sizlerle beraber olmak istedik çocuklarınızla beraber sizlere küçük bir program hazırladık. Hepinize iyi seyirler diliyorum" dedi.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ise yaptığı konuşmada, "mayıs ayının 2. pazar gününün anneler günü olması nedeniyle Pazar gününü kendi aileleriniz ile geçirmek istediğinizi düşünerek  kahvaltı organizasyonunu bu güne erteledik. Hepinizin anneler gününü tekrar tekrar kutluyorum aile yaşam merkezi olarak çeşitli yaş gruplarında eğitim gören ve iyi bir birey olma yolunda ilk eğitimlerini alan çocuklarımızın ailelerine, vatanına ve milletine hayırlı bir nesil olmasını diliyor hepinize hayırlı günler diliyorum" dedi.

Birlikte yapılan kahvaltının ardından Keğitim gören çocukların anneleri için yaptıkları resimleri annelerine hediye ettiler. Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer annelere iki adet fincan ve cezveden oluşan hediye paketini hediye etti.