GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
22 Ocak 2023 Pazar 14:03

Başkan Adayı Doğan kürsüde: 30 ilçenin de sesi olacağım!

İYİ Parti Kongresinde konuşma yapan başkan adayı Ülkü Doğan "Aliağa'nın Balçova'nın Bayraklının Bayındır'ın , Bergama'nın Bornova'nın sesi olmak için, Buca'nın Çeşme'nin Çiği’nin yani 30 ilçenin sesi olmak için yola çıktım. En önemlisi Meral Akşener'in İzmir'deki gücü olmak için yola çıkıyorum" dedi.

EGEDESONSÖZ – İYİ Parti İl Başkan Adayı Ülkü Doğan da kongrede yaptığı konuşmada neden aday olduğunu açıkladı. Yeni bir yola çıktığını ifade eden 30 ilçenin sesi olmak istediğini ifade etti.

Doğan konuşmasında şunları söyledi:

Salona bakıyorum da herkes burada. Dostlarım sevdiklerim iyi ailem burada. ben sizlerle 5 yıldır çok zor ama güzel bir yol yürüdüm. Şimdi yeni bir yola çıkıyorum. Bu yola çıkarken amacım Aliağa'nın Balçova'nın Bayraklının Bayındır'ın , Bergama'nın Bornova'nın sesi olmak için, Buca'nın Çeşme'nin Çiği’nin yani 30 ilçenin sesi olmak için yola çıktım. En önemlisi Meral Akşener'in İzmir'deki gücü olmak için yola çıkıyorum. Benim en büyük desteğin, en büyük dayanağım, gelmişim geçmişim hepsi sizlersiniz. İzmir'in her yerinden işini gücünü, evini bırakarak yollara düşen gönül dostlarımız... Kongrelerin bizim için çok özel bir yeri var. Hatırlıyorum da Genel Başkanımızın yalnızca bir kongre yapması için verdiğim imza başıma neler açtı. O imzalar toplandığı halde genel kurul yaptırılmadı. Yolumuza tomalar serildi. Ben bu ülkeye kadın eli değdiğinde güzelleşeceğini bildiğim için ilk günden beri genel başkanımızın yanındayım. Bu partiler cesurlar hareketi olarak korkmadan mücadele ettik ve İYİ Partiyi kurduk.  Bize parti kuramaz, seçime giremez dediler. Partiyi kurduk ve seçime girdik. 2018 yılında milletvekili adaylığı nasip oldu, partimiz için sahada çalıştım. Çok çalıştık. Gece gündüz demeden, çocuklarımızı görmeden çalıştık. Çabalarımız karşılığını verdi ve 2 vekillimizi Ankara'ya yolladık. Yerel seçimlerde bir belediyemiz oldu. O günden bu güne daha çok çalıştık. Bugün çıktığımız yol bini milyonlar yapma çabasıdır. Bizim çıktığımız yol İzmir'i ve Türkiye'yi iyi yapma, Genel Başkanımızı Başbakan yapma yoludur.  İYİ Partimizi İzmir'de ve Türkiye'de birinci parti olana kadar çalışmaya devam edeceğiz. İzmir’imiz düğünce cenazede her zaman yanlarında gördüğü bir il başkanı görecek. Gençlere önem veren bir kadın il başkanı görecek. Kusura bakmayın beyler sizi biraz koltuklarınızdan kaldıracağı. Ancak önce en tepedekini kaldıracağız. Bazen basın organlarında söylentiler çıkıyor… İYİ Parti milliyetçi, kalkınmacı ve demokratik bir partidir. Ve bu çizgide kişileriz. İYİ Parti içinde gruplar yok. Ancak ben evlatlarına ülkü adını koyan asker bir babanın kızıyım. Hem ismim hem geçmişim ve bugününüm ile gurur duyuyorum. Ayrıştırmak kolay, birleştirmek çok zordur. Bizim amacımız birleştirmek. Divan başkanımız il başkanlığımı açıldıktan sonra 30 ilçe başkanımız ile çalışmaya devam edeceğiz Farklı adayları desteklemiş olabilirler ancak bugünden sonra birlikte çalışmak zorundayız. 30 ilçe başkanımız ile büyük kurultaya birlikte gireceğiz. Bu nedenle 30 ilçe başkanını listemde yer verdim. İki adamızı da bu partinin bir evladı. Sayın Bezircilioğlu'na da başarılar diliyorum. 5 yıldır görev yaptığım ve desteklerini açıklayan Şakir Genç ve Oğuzhan Yar arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Ben il başkanlığına hazırım. Sizin liderliğini yapmayacağım. Sizinle birlikte yürüyeceğim.