GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
22 Ocak 2023 Pazar 13:09

Çıray'dan birlik mesajı: Dervişoğlu ile birlikte çalışıyoruz!

İYİ Parti İzmir kongresinde konuşan Genel Başkan başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray birliktelik mesajı vererek “5 yıla yakın bir süredir Grup Başkanvekilimiz Müsavat Dervişoğlu ile birlikte çalışıyoruz. Bugüne kadar kendisine ile birlikte hiçbir şekil kamuoyu önünde partimizin sorunlarını tartışmadık ve partimize gelen her türlü saldırıyı birlikte karşıladık” dedi.

Oktay GÜÇTEKİN – İYİ Parti İzmir İl Kongresi’nin açılışında konuşan Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray önemli mesajlar verdi.

Kongre sürecinin medeni bir şekilde gerçekleştiğini ifade eden Çıray “İnşallah kongremizde başladığı gibi medeni bir şekilde son bulacaktır. Bu medeni hareket partimizin iktidara yürüyüşünün göstergesidir. Bu nedenle kırıcı olmamak ve partimize zarar vermemek kaydı ile tartışmalar olmasını doğal olarak görüyorum. Kongrelerimiz demokrasi aynalarıdır. Buradan herkes söyleyeceğini söyler. Söylemelidir de. Ancak son sözü tabi ki siz teşkilatlarımız ve delegelerimiz söyler.  Ben her İYİ Partilinin karar verirken, kararını vicdanında tartarken önce büyük Türk milletini, sonra partimiz ve genel başkanımızı düşünerek karar vereceğinden şüphe etmiyorum” dedi.

İYİ Partili Dervişoğlu ile aralarında olduğu iddia edilen tartışmalara da yanıt veren Çıray şunları söyledi:

“İYİ Partililer, değerli dostlarım... Sizler Türkiye'nin kadarenin avuçlarına almış sağduyunun asıl temsilcilerinsiniz. O nedenle kararınız ne olursa olsun, saygıdeğerdir. Kimi seçerseniz seçim onunla çalışmaktan şeref duyacağız. Kötü niyetli nifakçılar bizim dirliğimiz ve birliğimiz bozamayacaklar. 5 yıla yakın bir süredir Grup Başkanvekilimiz Müsavat Dervişoğlu ile birlikte çalışıyoruz. Bugüne kadar kendisine ile birlikte hiçbir şekil kamuoyu önünde partimizin sorunlarını tartışmadık ve partimize gelen her türlü saldırıyı birlikte karşıladık. Bugüne kadar böyle oldu, bugünden sonra da böyle olmaya devam edecek.”