GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
15 Ekim 2016 Cumartesi 18:42

AK Partili Vekillerden Bayraklı çıkarması!

AK Partili Dağ ile Sürekli yeni atanan ilçe başkanı Hızal ile birlikte ilçede temaslarda bulunurken, Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttı.
EGEDESONSÖZ - AK Parti Milletvekilleri Hamza Dağ ve Kerem Ali Sürekli Bayraklı’da hafta sonu mesaisi yaptı.

Vekiller Dağ ve Sürekli, meclis üyeleri ve ilçe başkanlığına yeni atanan Özgür Hızal ile birlikte önce esnaf ziyareti ziyaret etti.  Sorunları dinleyen vekiller vatandaşla da sohbet etti. İzmir Milletvekilleri ardından Muharrem Ayı dolayısıyla kaynatılan aşureyi vatandaşlara dağıttı

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal, “Milletvekillerimizle birlikte hem saha çalışması yaptık hem de vatandaşlarımızla bir araya geldik. Muharrem ayı nedeniyle düzenlediğimiz etkinlikte de aşure dağıttık. Parti olarak çalışmalarımız devam ediyor. Yönetim Kurulu üyelerinin belirlenmesiyle ilgili süreci de ayrıca yürütüyoruz. Şu anda gelen talepleri değerlendirerek Bayraklı’nın genelini kucaklayan, teşkilat ağırlık bir yönetim yapacağız. Önümüzdeki günlerde süreç tamamlanır. Enerjisi yüksek, motivasyonu güçlü bir ilçe teşkilatı görevinin başında olacak” diye konuştu.