GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
10 Ekim 2021 Pazar 13:33

AK Partili Sürekli, CHP'li Yücel'e sert çıktı: Lafla peynir gemisi yürümez!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'ya ithafen söylediği sözlere tepki gösterdi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in CHP İzmir İl Danışma Kurulu'nda, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'ya ithafen söylediği sözlere AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den yanıt geldi. 

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Sürekli, asıl sorunun İzmir'deki eksikliklerin görülmüyor oluşuna dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı: 

"Lafla peynir gemisi yürümüyor! İzmir’in sorunu olmadığını öne sürerek bu yöndeki eleştirilere gaflet demişler! Peki her gün sokaklarda bir dokunup bin ah işittiğimiz yüz binlerce İzmirli de mi gafil? Onlar da mı uzayda yaşıyor da yaptıkları hizmetten bihaber!?

Çizdikleri pembe tablo; komaya giren trafiği, iç sızlatan alt yapıyı, korkutan içme suyunu, burun direğini kıran kötü kokuyu maalesef ortadan kaldırmıyor. Asıl gaflet; bunları görmüyor olmak, kabullenmemek! Kronikleşmiş sorunların altında kaldıkça tek ortaya koydukları lafügüzaf!"

Yücel, danışma kurulunda Kaya'ya yönelik, "AK Parti cephesinden gelen "Şehir merkezine giremediler" eleştirisine yanıt veren Yücel, "Bu çalışma birilerini rahatsız etmiş ki; AKP’li bir vekil 'Misafir milletvekillerini şehir merkezine sokamadılar' diye bir şey yumurtlamış. Her zamanki gibi kirli dilleriyle Belediyelerimize çamur atmış. Be hey gafil! Sen İzmir’de yaşamıyor musun? Siz ülkeyi batırdınız farkında değil misin? Cumhuriyet Halk Partili Belediyeler her türlü engellemelere rağmen, her türlü karalamaya rağmen halkın sorunlarına çözüm üretiyorlar. Sen uzayda mı yaşıyorsun? İzmir Büyükşehir Belediyesi yangınlara rağmen, sel felaketine rağmen, pandemiye rağmen, depreme rağmen tüm yatırımlarına projelerine devam ediyor" açıklamalarında bulunmuştu.