GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
19 Ağustos 2024 Pazartesi 11:11

AK Partili İnan’dan CHP’li Aslanoğlu’na: Yetersiz herif!

Sosyal medya hesabı üzerinden CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’na tepki gösteren AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, "Gördük senin ateş şavaşçılarını yetersiz herif… Ne kadar terör sempatizanı, devlet düşmanı varsa hepsi himayenizde. Sonra ‘neden yangını söndüremiyoruz?’ diye düşünüp durmayın. Türkiye düşmanlarını, vatan düşmanlarını, bayrak düşmanlarını, din düşmanlarını beslemekten başka bir vasfınız yok. Sizin derdiniz hiçbir zaman İzmirliler olmadı. İzmir'e yakışmıyorsunuz" dedi.

EGEDESONSÖZ- Orman yangınlarının ardından kent siyasetinde tartışmalar alevlendi. CHP cephesi havadan müdahalenin yetersizliği üzerinden bakanlık yetkililerini eleştirirken AK Parti cephesi ise belediyeyi beceriksizlikle suçluyor.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, tartışma sürecinde kendisine “cahil siyasetçi” diyen CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nu hedef aldı. İnan ayrıca İZSU Strateji Daire Başkanı Adem Kurt’a ait olduğu iddia edilen sosyal medya hesabından yapılmış paylaşıma da tepki gösterdi.

ASLANOĞLU'NUN AÇIKLAMASI İÇİN TIKLAYINIZ

İNAN NE DEMİŞTİ?

İnan şu ifadeleri kullandı:

“Gördük senin ateş savaşçılarını yetersiz herif… Ne kadar terör sempatizanı, devlet düşmanı varsa hepsi himayenizde. Sonra ‘neden yangını söndüremiyoruz?’ diye düşünüp durmayın. Türkiye düşmanlarını, vatan düşmanlarını, bayrak düşmanlarını, din düşmanlarını beslemekten başka bir vasfınız yok. Sizin derdiniz hiçbir zaman İzmirliler olmadı. İzmir’e yakışmıyorsunuz!”

İnan'ın paylaşımı şöyle: