GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
10 Kasım 2023 Cuma 16:51

AK Partili Dağ'dan Özel'e 'darbeci' tepkisi: Haddini bilmelisin!

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'darbeci' açıklamasına tepki göstererek, "Ne dediğini bilmiyorsun ancak haddini bilmelisin" dedi. 

EGEDESONSÖZ- AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a söylediği, "Sen Anayasanın hükmünü değiştirecek güçte değilsin, millet bu yetkiyi vermedi. Sen o yüzden darbecisin, bu bir darbe girişimidir" sözlerine tepki göstererek, "Sayın Özel anlıyoruz; arkasından ağladığın genel başkanından aldığın tavsiyelerle ve yeni olmanın vermiş olduğu heyecanla ağzından çıkanları kulağın duymuyor. Ne dediğini bilmiyorsun ancak haddini bilmelisin" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyadan açıklamada bulunan Dağ şu ifadeleri kullandı:

Memlekette yaşanan son darbe girişiminin faillerini yaklaşık 10 yıldır canhıraş bir şekilde savunan CHP'nin acemi genel başkanı, Cumhurbaşkanımıza küstahça bir yakıştırmada bulunmuş.

Sayın Özel anlıyoruz; arkasından ağladığın genel başkanından aldığın tavsiyelerle ve yeni olmanın vermiş olduğu heyecanla ağzından çıkanları kulağın duymuyor. Ne dediğini bilmiyorsun ancak haddini bilmelisin!

Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan'ın demokratlığının zekatı bile size bir ömür yeter.

Bir darbeci arıyorsan baktığın ayna sana kılavuz olacaktır!