GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
19 Ekim 2016 Çarşamba 15:09

AK Parti İzmir'de o iddialara fotoğraflı yanıt!

AK Parti İzmir yöneticileri hakkından yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Melek Efsane Kutlu taraflarla bir araya geldi. Kutlu’nun görüşmede, “Bir anlık boşluğuma geldi. Sorunlarım vardı. Kimseyle problemim yok. AK Parti’nin sade bir üyesi olarak hizmetindeyim” dediği öğrenildi.

EGEDESONSÖZ - Bazı sosyal medya hesapları ve bir takım internet sitelerinde AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcıları Abdurrahman Tosun ve Ömer Gültekin hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Melek Efsane Kutlu taraflarla bir araya geldi.



Bir hastanede personel olarak çalışan Kutlu’nun kamuoyuna yansıyan açıklamalarında il başkan yardımcılarının kendisini tehdit ettiği ve zorla kağıt imzalattığı gibi iddialar yer almıştı. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ın da isminin karıştırıldığı Karabağlar merkezli olayda Kutlu, pişman olduğunu söyledi.  Kutlu’nun görüşmede, “Bir anlık boşluğuma geldi. Sorunlarım vardı. AK Parti’nin üyesi olarak yıllarca hizmet ettim. Kimseyle sorunum yok. Partili olarak yaptığım açıklamalar farklı yerlere çekildi ve birileri tarafından kullanıldı. Partimin sade bir üyesi olarak hizmetindeyim” dediği öğrenildi. Kutlu, savcılığa verildiği ifade edilen yazılı bilgi notunu savcılığa götürmediğini söylerken, görüntülü açıklamalarının ise bazı partililer tarafından başka yerlere servis edildiğinin de altını çizdi.

Ziyaret ve görüşmenin ardından birlikte fotoğrafı paylaşan İl Başkan Yardımcısı Ömer Gültekin, “Güneş balçıkla sıvanmaz. Köşelerinden tuzak kurma çabasında olanlar şunu bilsinler ki, kızımız Melek hanımla il başkanlığımızı ziyaretinde ailemize fitne sokmaya çalışanları konuştuk. Karşılıklı yanlış anlaşılmaları giderdik. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir” dedi.