GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
3 Mart 2022 Perşembe 12:13

AK Parti İzmir Danışma Kurulu'nu topluyor… Binali Yıldırım da katılacak

Pandemide yaşanan normalleşme süreci sonrası düğmeye basan AK Parti İzmir İl Başkanlığı, 11 Mart Cuma günü İl Danışma Kurulu'nu gerçekleştirme kararı aldı.  AK Parti Genel Başkanvekili İzmir Milletvekili, Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Aksakallar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım'ın da katılacağı toplantı, Bornova Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek

EGEDESONSÖZ - AK Parti'nin her yıl düzenli olarak hayata geçirdiği İl Danışma Kurulu toplantıları bu yıl da eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek. Bu kapsamda AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin başkanlığında yapılacak olan Danışma Kurulu toplantısı bu yıl 11 Mart günü saat 17.00'de düzenlenecek.

Bornova Kültür Merkezi'de gerçekleştirilecek toplantıya AK Parti Genel Başkanvekili İzmir Milletvekili, Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Aksakallar Heyeti Başkanı ve son Başbakan Binali Yıldırım'ın katılacak. Yıldırım'ın yanı sıra AK Parti İzmir Milletvekilli katılmasının beklendiği toplantıya, belediye ve ilçe başkanları, belediye meclis üyelerinin de katılması bekleniyor.

Binali Yıldırım, aynı gün sabah saatlerinde ise Urla'da yer alan İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi açılışına katılacak.