GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
27 Aralık 2017 Çarşamba 09:38

Yılbaşı coşkusu Özdilek İzmir AVM’de yaşanıyor

Açıldığı ilk günden bu yana "müşteri varsa biz varız" düşüncesi ile müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmeti ilke edinen Özdilek İzmir AVM, yeni yılı çocuk atölyeleri, Green Box etkinlikleri ve Trio müzik dinletisi ile kutlamaya hazırlanıyor.

Özdilek İzmir AVM, 2017 yılına birbirinden renkli, eğlendirici ve eğitici etkinliklerle veda ediyor. Türkiye Tekstil ve Perakende sektörünün parlayan yıldızı Özdilek Holding’in 2001 yılında İnciraltı’nda açtığı Özdilek Alışveriş Merkezi, kadınlara ve çocuklara yönelik olarak ücretsiz atölye çalışmaları gerçekleştiriyor. Aralık başında başlayan ve yoğun ilgi gören çocuk atölyeleri Küçük Aşçılar Atölyesi etkinliği ile son buluyor. Düzenlenen atölyelerle katılımcıların keyifli zaman geçirmeleri ve ilgi alanlarına göre el becerilerini geliştirmeleri sağlanıyor.

Aralık ayı boyunca yapılan ve bir ay boyunca devam eden atölye çalışmaları, 30 – 31 Aralık tarihlerindeki Küçük Aşçılar Atölyesi etkinlikleri ile devam ediyor. 14.00 – 15.30 – 17.00 saatlerinde 3 seans olarak gerçekleşecek atölye etkinliklerine 4 ile 12 yaş aralığındaki tüm çocuklar ücretsiz katılabilecek olup katılım 25 kişi ile sınırlı olacaktır. Küçük Aşçılar Atölyesi etkinliğinde eğitmenler eşliğinde Yeni Yıl Pastası yapılarak atölyeye katılan tüm çocuklara eğlenceli vakit geçirme imkânı sunulacaktır.  Ayrıca atölye çalışmalarına katılan tüm çocuklara 1 oyun yüklü Starpark oyun kartı hediye edilecektir.

30 – 31 Aralık tarihlerinde 14.00 - 15.00 - 16.00 saatlerinde 3 seans olarak gerçekleşecek olan Trio müzik dinletisinde ziyaretçilerin keyifli vakit geçirmesi sağlanacak. Yine aynı tarihlerde 14.00 – 17.00 saatleri arasında yapılacak olan Yeni Yıl Temalı Green Box etkinliğinde misafirler eğlenceli fotoğraflar çekilecektir.

Önemli gün ve haftalarda düzenlediği etkinliklerle misafirlerinin takdirini toplayan Özdilek İzmir AVM, tüm ziyaretçilerini yılbaşı kutlamalarına bekliyor.