GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yaşam
3 Ekim 2017 Salı 20:32

Ve İzmir yardım elini uzattı… Sokaktan kurtuldular

İzmir’de kirasını ödeyemedikleri için 40 gündür Konak Meydanı’nda yaşamak zorunda kalan Bulut ailesine yardım eli uzandı. Yetkililer, ailenin bu geceyi bir otelde geçirmesini sağlarken aile için bir de ev bulundu.

EGEDESONSÖZ- İzmir’de bugün en çok konuşulan olaylardan birisi Bulut Ailesi’nin yaşadığı dramdı.

Derya Bulut ve Ecevit Bulut çifti, Karabağlar'ın Bozyaka Mahallesi'nde oturdukları evden kirayı ödeyemedikleri için çıkarıldı. Eşinin yüzde 43 engelinden dolayı çalışamadığını belirten Derya Bulut, çocukları 15 yaşındaki Devrim Aydın, 6 yaşındaki Mustafa Deniz, 4 yaşındaki Yusuf Aslan ve 3 yaşındaki Mahir Çayan ile 40 gündür Konak Meydanı'nda yaşam mücadelesi verdiklerini belirtmiş, yardım istemişti.

YER: İZMİR'İN GÖBEĞİ... BİR AİLE 40 GÜNDÜR SOKAKTA YATIYOR!

Yaşanan büyük dramın ardından aileye yardım eli uzatıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Belediyesi ve Konak Kaymakamlığı nezdinde ailenin yaşadığı sorunun giderilmesi için girişimler başlatıldı. Bu çerçevede aile, ilk olarak bir otele yerleştirildi.

Yine ailenin barınma sorununun giderilmesi için Belediye ve Kaymakamlık işbirliği ile bir ev tutuldu. Ailenin yarın tutulan eve geçeceği öğrenildi.