GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
13 Mart 2023 Pazartesi 16:07

Tüm Bel-Sen'den dayanışma haftası!

Tüm Bel-Sen İzmir 1 Nolu Şube işyerlerinde depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için 13-20 Mart haftası dayanışma kampanyası başlattığını duyurdu.

EGEDESONSÖZ - KESK’e bağlı Tüm Bel-Sen Sendikası İzmir 1 Nolu Şube, depremzedelerle dayanışma kampanyası başlattığını açıkladı. Sendika tarafından yapılan açıklamada, ihtiyaç malzemelerinin deprem bölgelerine ulaştırılması için iş yeri temsilcileri ile iletişime geçebileceği ifade edildi.

Sendika tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Tüm Bel-Sen ailesi olarak dayanışmanın gücünü en iyi bilenlerdeniz. Öykü Arin için nasıl her birimiz Kızılay araçlarına koştuysak, İzmir Depremi sonrası hayatımızda belki de ilk defa gördüğümüz çadırları kurmaya çalışırken bir yandan bölgeye ihtiyaç malzemelerini toplamaya çalıştıysak, pandemide yaşanan ekonomik kriz sürecinde başlatılan gıda kampanyasında hem gıda desteğinde bulunup hem de onları kapı kapı ulaştırdıysak, kentimizde yaşadığımız orman yangınları sonrası yanan her bir ağaç için bin fidan dikmek için çabaladıysak... SMA'lı çocuklarımız, ihraç edilen dostlarımız, direnen işçiler, çocuklarımızın eğitimi için mücadele edenler... Halka hizmet üreten emekçiler olarak, her zaman halkımızın yanında olmak için mücadele ettik, dayanışma gösterdik.



'DAYANIŞMAYI SÜRDÜRMEK ZORUNDAYIZ!'
Büyük bir yıkıma neden olan depremin üzerinden bir aydan fazla zaman geçmesine rağmen halkın barınma, gıda, hijyen başta olmak üzere ihtiyaçları tam olarak giderilemedi.

Depremin yarattığı tahribatları gidermek, yaraları sarmak uzun soluklu toplumsal dayanışmayla mümkün olacağından belediye emekçileri olarak hem deprem bölgesine yardımlarımızı sürdürmek hem de şehrimize gelen depremzedelerin ihtiyaçlarına katkıda bulunmak üzere 13-20 Mart haftası dayanışma kampanyası başlatıyoruz. Sizler de iş yerlerinizde bu dayanışmayı örebilir, ihtiyaç malzemelerinizin deprem bölgelerine ulaştırılması için Sendikamızla, iş yeri temsilcileri ile iletişime geçebilirsiniz.