GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
3 Ocak 2017 Salı 12:50

Torbalı'da yeni hastane için geri sayım

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ’in “hayallerimden biri ” dediği devlet hastanesinde çevre düzenlenmesi ve sel baskınlarına karşı altyapı çalışmaları bitmek üzere. Başkan Görmez, “Torbalı Devlet Hastanesi bölgemizde önemli bir eksikliği giderecek” dedi.

Torbalı Devlet Hastanesi’nde açılış için son hazırlıklar yapılıyor. İzmir-Aydın Karayolu üzerindeki Orman Fidanlığı'nın hemen bitişiğinde 70 dönümlük arsa üzerinde inşa edilen hastanenin önümüzdeki Mart ayında Başbakan Binali Yıldırım tarafında hizmete açılması bekleniyor. 7 kat üzerine 250 yatak kapasiteli olarak tasarlanan hastane, Küçük Menderes Havzası'na hizmet verecek.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Devlet hastanesinin çevre düzenlemesiyle altyapı çalışmalarını yakından takip eden Torbalı Belediye Başkan Adnan Yaşar Görmez,  olası su baskınlarına karşı alınan önlemleri yerinde inceledi.  Bölgenin yoğun yağış aldığını, konumu itibariyle hastanenin olası risklere karşı şimdiden altyapısını sağlam hale getirdiğini belirten Başkan Görmez” inşaatın her aşamasını yakından izliyorum.  Hastaneyi gördükçe, çalışmaları izledikçe motivasyonum daha da artıyor. Açılacak günü heyecanla bekliyorum” dedi.