GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yaşam
4 Eylül 2017 Pazartesi 17:11

Tatil bitti! Trafik çilesi başladı! İzmir trafiğinde son durum!

10 günlük Kurban Bayramı tatilinin bugün son günü. Tatilden dönüşlerin başlaması ile İzmir’de trafik yoğunluğu başladı. İşte İzmir trafiğinde son durum…

EGEDESONSÖZ- Kurban Bayramı’nı fırsat bilip araçlarıyla şehir dışına çıkan tatilcilerin dönüş yolculuğu, bayramın son gününde artarak devam ediyor.

Tatilin son gününde akşam saatlerine doğru İzmir’de trafik yoğunluğu artmaya başladı. İzmir’e geliş yönlerinde ise bazı bölgelerde trafik durma noktasına geldi.

Trafikte son durum şöyle:

-Ankara Caddesinde trafik şu an için akıcı. Araç yoğunluğu zaman zaman Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kadar uzuyor.

-Osman Kibar Tünelleri giriş ve çıkışı ile Manisa kavşağında trafik yoğunluğu devam ediyor.

-Dikili yönünden İzmir yönünde ise Aliağa ve Menemen merkezde trafik yoğunluğu bulunuyor.

-Ankara yönünden İzmir’e yönünde ise trafik kademeli olarak yoğunluk bulunuyor. Özellikle Turgutlu girişinde yoğun trafik bulunuyor. Ahmetli ve Salihli’de de trafik yoğunluğu var.

-Menderes-Gümüldür yönünde ise Gaziemir içinde trafik yoğunluğu başladı.

-Aydın-İzmir Otoyolu ile Çeşme-İzmir Otoyolu ise şimdilik akıcı. Ancak ilerleyen saatlerde traf,ikte yoğunluk oluşması bekleniyor.   

- TRAFİK YOĞUNLUĞUNU TAKİP İÇİN TIKLAYINIZ!

YOĞUNLUK DEVAM EDİYOR!

Kurban Bayramı'nın son gününde dönüşe geçen tatilcilerin kullandığı İzmir-Aydın, Denizli-Antalya ve Denizli-İzmir karayolu ile Ege Bölgesi'ndeki tatil merkezlerini İstanbul ve Ankara'ya bağlayan yollar üzerinde yer alan Manisa'nın Yunusemre, Akhisar ve Turgutlu ilçelerinde trafik yoğunluğu gözleniyor. 

İzmir'den Ankara yönüne giden araçlar ise Turgutlu, Ahmetli, Salihli ve Kula ilçe girişlerinde trafik yoğunluğu oluşturuyor. 

İzmir-İstanbul Karayolu arasında yer alan D250 yolu ile E881'i birbirine bağlayan Manisa'nın Yunusemre ilçesindeki çevre yolu çıkışında araçların uzun süre beklediği görülüyor. 

Öte yandan, sürücülerin kent girişlerinde yoğunluk oluşturduğu gözlenirken, trafik polisleri bazı noktalarda meydana gelen yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazalarına müdahale etti.

İzmir ve Manisa'daki trafik yoğunluğunun gece geç saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor. (Haber Merkezi- AA)