GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Stil
17 Kasım 2021 Çarşamba 14:39

Siyah külotlu çorap geri döndü

Siyah külotlu çoraplardan ya nefret edersiniz ya da sonbahar-kış gardırobunuzun vazgeçilmezidir. Bunun bir ortası yoktur. Siyah külotlu çorap sevenler ise arasında kalın ve ince sevenler ile desenli sevenler olarak ayrılırlar. Gelin sezonun en gizemli ve seksi trendine yakından bakalım!

Siyah külotlu çorapların şık olmadığını veya belli yaş gruplarına hitap ettiğini söyleyenler olacak. Onlara YSL'in yeni sezon çekimlerini veya Kate Moss'un birkaç parti çıkışı fotoğrafını gösterebilirsiniz. Reddedemeyecekleri bir şey varsa o da siyah külotlu çorapların gizemli cazibesidir. 

Neden siyah külotlu çorap? 

Siyah külotlu çorap her şeyden önce sonbahar-kış sezonu için pratik bir tercihtir. Etek ve şortları çorapsız veya ten rengi çorapla giydiğinizde olduğu gibi çıplak hissetmezsiniz. Aynı zamanda bacaklarınız siyah külotlu çorapla olduğundan daha biçimli görünebilir. 

Siyah külotlu çorap nasıl kombinlenir? 

Olabildiğince kalın bir siyah külotlu çorapla mini bir etek ve şort bacaklarınızı ekstra uzun gösterir ve her zaman kurtarıcıdır. Transparan bir çorapla, 90'ların süpermodelleri kadar seksi ve havalı görünmeniz mümkün. 

Uzun ve ince bir bacak görünümü için mini şortlar veya eteklerle yapacağınız gündelik kombinleri dize kadar uzanan çizmelerle tamamlayabilirsiniz. Baştan ayağa siyah bir görünüm, etkiyi arttırır. Nostaljik bir etki yaratmak isterseniz loaferlarla kışlık triko kombinleri en iyi tercih. 

Oyunu biraz daha eğlenceli hale getirmenin yolu ise desenli çoraplar. File, puantiyeli, çizgili veya aklınıza gelebilecek her türlü desende külotlu çoraplarla aynı zamanda hem eğlenceli hem de seksi görünmeniz mümkün.(Milliyet)