GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Stil
16 Kasım 2021 Salı 11:01

Hırkayı bir Fransız kadını kadar havalı giymenin 5 yolu

Fransız kadınlarının gardırop klasiklerinden bir tanesi olan hırkaların onlar giyince nasıl bu kadar havalı göründüğünü siz de merak ediyor musunuz? Hırka gibi mütevazi bir parçanın bir Fransız kadının üzerinde nasıl son derece şık ve zarif bir moda parçasına dönüştüğünü mercek altına aldık. İşte hırkayı bir Fransız kadını kadar havalı giymenin 5 yolu!

Düşük omuzlu 

Bir Fransız kadını gibi bir hırka giymenin en kolay yolu, kayıtsız bir şekilde omuz kısımlarını düşürmektir. Üzerinize bir veya birkaç beden büyük bir hırka alın ve askılı bir elbiseyle tamamlayın. Bir başka alternatif ise düğmeli bir hırkayı ilikleyip omzu düşük kullanmak.

Takım 

Triko büstiyer/atlet ve hırka takımları son yıllarda Instagram starlarının vazgeçilmezi oldu. Hırka kombininizi bir üst seviyeye taşımak için sakin tonlarda bir takımla monokrom bir görünüm yaratın. 

Crop kesim 

Fransız kadınların en cüretkar hırka kombinleri elbette crop kesimlerden oluşuyor. Jacquemus'un bu sezon çıkardığı seksi şeker pembesi crop hırkasıyla bu trend, 2021 sonbahar sezonuna hızlı bir giriş yaptı. İddialı bir görünüm için göğüs dekolteli daracık bir hırka tercih edebilir veya önü tamamen kapalı bir hırkayla dikkati belinize çekebilirsiniz. 

Deri bir pantolonla 

Deri pantolon giymek ince iştir. Deri pantolon kombininiz sizi kedi kadın veya bir moda ikonu yapabilir. Fransız kadınlarının sırrı deri pantolon kadar cüretkar bir parçayı mütevazi bir hırkayla kombinlemek. Düz tabanlı ayakkabılar bu gündüz şıklığını tamamlayacak.

Beli içeride 

Yüksek bel kot pantolonlarınızın üzerinde, ayağınızda makosenlerle veya topuklu botlarınızla bir Fransız gibi görünmemeniz işten bile değil.