GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
8 Şubat 2024 Perşembe 08:43

Selçuk Özdağ, Manisa adayı oldu

Gelecek ve Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

Saadet Partisi - Gelecek Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday oldu.

Özdağ'ın adaylığının açıklanacağı toplantı 11 Şubat'ta Manisa'da yapılacak.

Özdağ açıklamasında şunları söyledi:

Her kulun yaratılışının bir sebebi var ve her insan içinde bulunduğu topluma adeta bir programla rahmet olarak gelir. Şartlar ve zaman o programı açığa çıkarır ve geliştirir. Ben,çok genç yaşta büyük acılarla tanıştım.Adeta yağmurda ıslandım ve güneşte kurudum.

Yaralarımıhep kendim sardım. Memleket,millet sevdasına çok genç yaşta tutuldum.Bu sevdayla hapishanelere atıldım,dikenli tellerin ardına konuldum.Kör kuyulara atılıp merdivensiz bırakıldım,dar ağaçlarında tartılmak istendim.Oraları Medrese-i Yusufiye yaptım.

Yıllar evet yıllar (7 yıl)sonra konulduğum dikenler arasından çıkma başarısını gösterdim.Çıktığım da kollarını açmış hasretle beni bekleyen bir hayat yoktu. Yeni dayatmalar, haksızlıklar, horlamalarla karşılaştım,yılmadım,hepsine direndim ve kazandım.

Çekiçle örs arasında dövülerek çelikleşen irademle cezaevinden,mahpusluktan doçentliğe ve oradan TBMM’ne uzanan sayısız başarılara imza attım.Kimseye kinlenmedim,acılarımı dillendirmedim kimseden inayet beklemedim ve en önemlisi millet ve memleket meselesini hep önde tuttum.

Avrupa’da olsaydı benim hayatım milyonları etkileyen bir film olurdu belki.Evet ben yenilgilerinden zafer çıkartmasını bilen adamdım..Ümit kalbimde geveze bir kuş hiç susmuyor. Başaracağız diye sesleniyor.O sesi taa can evimden duyuyorum.Duyuyor musunuz?

Milletvekili olduğumda kendime şöyle söylemiştim: “Selçuk, köyden geliyorsun. Allah’ın kulusun, kul kal. Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşısın, vatandaş kal. Ve insan kal.” İnsan kalmaya, kul kalmaya, vatandaş kalmaya devam ettim.

Allah’tan ve milletten başka, hayatımın hiçbir döneminde hiçbir güç olmadı arkamda. Şimdi yine, yalnızca Allah’ın izni ve milletimizin desteğiyle, acılarıma annelik yapan şehrimin, Manisa’mın Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum.

Manisa’yı, tutulmayan sözlere, yerine getirilmeyen vaatlere ve aynı yüzlere mahkûm etmemek için yola çıkıyoruz. Manisa için çözümlerimiz hazır. Biz de hazırız. Cezaevinden çıkınca mücadelem sürecek dediğim günkü heyecanımla Manisa için mücadele edeceğim. Başlıyoruz!