GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
26 Nisan 2022 Salı 18:25

Selçuk- İzmir hattı gergin... AK Partili Kaya’dan çukur çıkışı!

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, sosyal medya hesabı üzerinden, Selçuk'taki yollar için İZBETON'a sitemde bulundu. İZBETON, Selçuk'ta yapılan yolların verilerini paylaştı. Konuyla ilgili AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Attila Kaya, ‘Siz İzmir’in Selçuk diye bir ilçesi olduğunu bilir miydiniz?’ diyerek sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

EGEDESONSÖZ – İzmir’de yerel yönetimler ile İzmir Büyükşehir Belediyesi arasında yaşanan gerginliklere Selçuk Belediyesi de eklendi. Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, sosyal medya hesabı üzerinden, Selçuk’taki yollar için İZBETON’a sitemde bulundu.

Sengel’in siteminin ardından İZBETON iddiaları reddederek Selçuk’ta yapılan yollara dair rakamları paylaştı.

-BAŞKAN SENGEL'DEN YENİ AÇIKLAMA: CANIM İZBETON!

AK PARTİLİ KAYA: İZMİR'İN SELÇUK DİYE BİR İLÇESİ OLDUĞUNU BİLİR MİYDİNİZ?
Konu ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İZBETON’un yolları nereye yaptığını sordu? Kaya, ‘Siz İzmir’in Selçuk diye bir ilçesi olduğunu bilir miydiniz?’ diye tepki göstererek şunları söyledi:

Hayret, siz İzmir'in Selçuk diye bir ilçesi olduğunu bilir miydiniz? Selçuk'un yolları köstebek yuvası gibi, bu bahsettiklerinizi nereye yaptınız! Güzelim ilçeyi, CHP'nin çukur zulmüne terk ettiniz, hala utanmadan konuşuyorsunuz!