GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
20 Ocak 2016 Çarşamba 15:32

SODEM'den Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Aralarında Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın da olduğu Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Yönetim Kurulu üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Kılıçdaroğlu, Akpınar'a kravatını hediye etti.

Yeşim YAVUZER/EGEDESONSÖZ - Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer başkanlığındaki Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Yönetim Kurulu üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. 

Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Akpınar'ın yer aldığı heyet, geçtiğimiz günlerde genel kurulunu gerçekleştiren derneğin yönetimini temsil etti. 


 

Ziyaret sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'a kravatını hediye etti. 

Sosyal medya üzerinden Kılıçdaroğlu ile çekildiği fotoğrafı paylaşarak teşekkür eden Akpınar, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun en sevdiği kravatı hediye etmesinden onur duydum.Teşekkürler Sayın Kemal Kılıçdaroğlu" ifadelerini kullandı.