GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
8 Mart 2016 Salı 13:29

Prens Charles’tan İzmirli Başkan’a teşekkür mektubu

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Galler Prensi Charles’a gönderdiği ‘Geleceğin Türkiye’si Seferihisar’ kitabının ardından teşekkür mektubu geldi.

EGEDESONSÖZ - Geçtiğimiz ay Londra’da Buckingham Sarayı’nda düzenlenen Galler Prensi Prens Charles’ın himayesindeki “Sürdürülebilirlik Kentleşme” konulu toplantıya dünya genelinde davet edilen tek belediye başkanı olan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’e Charles’tan teşekkür mektubu geldi.

Londra’daki toplantıda “kentsel-kırsal bağlantıları” konulu etkinlikte konuşmacı olarak yer alan Soyer, toplantı dönüşü Galler Prensi Charles’a Seferihisar’da yapılan çalışmaları içeren ‘Geleceğin Türkiye’si Seferihisar’ isimli kitapçığı gönderdi.

KİTAP SON DERECE ETKİLEYİCİ
Tunç’un kitap hediyesinin ardından Charles’tan teşekkür mektubu geldi. Gönderilen mektupta şu ifadelere yer verildi: Galler Prensi’ne ‘Seferihisar, Türkiye’nin geleceği’ kitabının bir kopyasını verme nezaketini gösterdiğiniz için teşekkür ederiz. Kitap Seferihisar’ın geleceğine dair içerdiği vizyon ve bu ilginç ve güzel şehri anlatımıyla da son derece etkileyici…