GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
21 Şubat 2024 Çarşamba 13:57

Özfatura’nın oğlu meclis üyesi adayı!

İki dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Burhan Özfatura’nın oğlu Burhan Özfatura AK Parti Balçova Belediye Meclis Üyesi oldu. Oğul Özfatura, AK Parti Balçova Belediye Başkan Adayı Erol Eroğlu’nun aile dostu olduğunu ve kendisine güvenerek yeniden Balçova belediye meclis üyesi adaylığı teklifini kabul ettiğini belirtti. Babasına danıştığını belirten Özfatura, “Kendisi arkamda, destek veriyor” dedi.

EGEDESONSÖZ – İzmir’de iki dönem Büyükşehir Belediye Başkanlığı yürütmüş olan Burhan Özfatura’nın oğlu Fatih Özfatura, AK Parti Balçova listesinden meclis üyesi adayı oldu. Oğul Özfatura listeye sekizinci sıra adayı olarak girdi.

Daha önceden Konak ve Balçova’dan meclis üyeliği yapmış olan Özfatura adaylığı ile ilgili olarak Egedesonsöz’e açıklamalarda bulundu.

‘EROL ABİ AİLE DOSTUMUZ, ONA GÜVENEREK ADAY OLDUM’
AK Parti Balçova Belediye Başkan Adayı Erol Eroğlu’nun aile dostu olduğundan ve Eroğlu’nun kendisine meclis üyesi adaylığı teklif ettikten sonra adaylığı kabul ettiğini açıklayan Özfatura, “Erol Abi AK Parti Balçova Adayı çok sevdiğimiz bir aile dostumuz. Babamın da destek verdiği biri. Görüşmelerin ardından Balçova’ya geri döndüm. Burası zaten bildiğim bir yer hala babamlar burada, evimiz burada. Erol Abi de bildiğimiz biri ona güvenerek aday oldum” dedi.

‘BABAMA DANIŞTIM, DESTEK VERİYOR’
Babası Burhan Özfatura’nın desteklerini aldığını belirten oğul Özfatura, “Babama danıştım, kendisi arkamda, destek veriyor” dedi.