GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
7 Kasım 2023 Salı 14:12

Özel, kürsüye davet etti, ‘birlik’ mesajı verdi… Başkan Aslanoğlu’na Manisa’da jest!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kurultay sürecinde Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyen CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nu kürsüye davet etti. Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek ile Aslanoğlu’nun birlik pozu verdiği kürsüde Özel, “Benim için, geçen seçimde Kemal Bey'i var gücüyle destekleyen İzmir İl Başkanımız da benim kardeşim, hepinizin evladı. Bu partide birlik olacak, beraberlik olacak” dedi.

EGEDESONSÖZ- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa’da düzenlenen programda partililerle bir araya geldi. Genel Başkan Özel’in Manisa İl Başkanlığı önünde düzenlenen programda milletvekillerinin ve belediye başkanlarının yanı sıra CHP İzmir İl Başkanı  Şenol Aslanoğlu da katıldı.

Özel programda Aslanoğlu’nu kürsüye davet eden Özel, Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek’i de kürsüye davet etti ve iki başkanın elini kaldırdı. Genel Başkan Özel yaptığı açıklamada “Benim için, geçen seçimde Kemal Bey'i var gücüyle destekleyen İzmir İl Başkanımız da benim kardeşim, hepinizin evladı. Bu partide birlik olacak, beraberlik olacak” dedi.

Başkan Özel, Adnan Menderes Havalimanı’ndaki karşılama töreninde yaşanan izdihamla ilgili olarak ise “Ben Türkiye'yi gezdim, İzmir ziyaretimde ildeydik, kapının önü böyleydi ama yukarıda çok az sayıda arkadaşımız vardı. Bugün İzmir'in bütün seçilmişleri havaalanında beni karşıladılar” ifadelerini kullandı.