GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
7 Kasım 2023 Salı 13:41

AK Partili Kasapoğlu’ndan dikkat çeken ziyaret!

Bir süredir kulislerde adı İzmir büyükşehir belediye başkan adaylığı için geçen Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Burhan Özfatura’yı ziyaret etti.

EGEDESONSÖZ- Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler öncesinde partilerde çok sayıda isim belediye başkan adaylığı konusunda gerek parti içi gerek parti dışı grup ve kişilerle bir araya gelmeye, ziyaretler yapmaya devam ediyor.

GÖRÜŞMENİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

AK Parti'de de belediye başkanlığı için il ve ilçe yönetiminde çok sayıda isim istifa verirken gerek milletvekilleri gerek belediye başkanları Mart seçimlerinde aday olmak için nabız yoklamayı sürdürüyor.

İzmir’de iki dönem büyükşehir belediye başkanlığı yapan Burhan Özfatura, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu ile Konak Engelli Yaşam Köyü’ndeki Engelli Bireyleri Koruma Vakfı’nda bir araya geldiğini duyurdu.

AK Parti kulislerinde büyükşehir belediye başkan adaylığı için ismi geçen Kasapoğlu’nun eski büyükşehir belediye başkanı ile görüşmesi dikkat çekti. Kasapoğlu’nun ziyaretinin adaylık konusunda nabız yoklaması olarak yorumlandı.