GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
1 Mayıs 2023 Pazartesi 09:59

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ameliyat oldu

Omzundan ameliyat olan Dilan Çiçek Deniz'in Amadeus oyununda yer alamayacağı belirtildi. Deniz'in yokluğunda ise Özlem Öçalmaz Amadeus oyununa geri dönecek.

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, omzundan ameliyat oldu. Deniz'in bir ay dinleneceği belirtildi. SnobMagazin'in haberine göre, Deniz, Selçuk Yöntem ve Tansu Biçer'le başrolünü paylaştığı Amadeus oyununda yer alamayacak.

Deniz'in yokluğunda ise Özlem Öçalmaz hamilelik döneminde ara verdiği Amadeus oyununa geri dönecek. Peter Shaffer’in 1979'da yazdığı 'Amadeus' oyunu, 18. yüzyılda Viyana'da yaşayan besteciler Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri'nin çatışmasını ele alıyor.

1984 yılında Milos Forman’ın yönettiği sinema filmiyle Oscar'da En İyi Film ve En İyi Uyarlama dahil olmak üzere toplam 8 dalda adaylık kazanan Amadeus, 3 sezondur tiyatro uyarlamasıyla Türkiye'de izleyiciyle buluşuyor.

Yönetmenliğini Işıl Kasapoğlu'nun üstlendiği oyun, Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment ortak yapımı ile kapalı gişe sahneleniyor.

'Amadeus' , 4 sezonda sahnelenen 100 oyunla toplam 250 bin kişi tarafından seyredildi.