GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
1 Mayıs 2023 Pazartesi 09:47

Bülent Ersoy'dan gelinlik gibi sahne kıyafeti

Geçtiğimiz günlerde değişik saç modeli ve koyu ten rengiyle gündeme gelen Bülent Ersoy'un, sahne aldığı mekanda tercih ettiği beyaz kostümü gelinliğe benzetildi.

Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde meslektaşı Nükhet Duru ile birlikte modacı Gülşah Saraçoğlu'nu ziyaret etmişti. Kendisini ziyarete gelen ünlü şarkıcıların fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Saraçoğlu, altına "Ay ne güzel cuma" notunu düşmüştü.

Bülent Ersoy'un son görüntüsü ise şaşırtmıştı. Ten rengi ve saç modeli sosyal medya kullanıcıların dikkatinden kaçmayan Bülent Ersoy'un yeni tarzı çok konuşulmuştu.

SAHNE TARZI BEĞENİ TOPLADI
Bülent Ersoy, konser sahnesinde sevenleriyle buluştu. Gülşah Saraçoğlu imzası taşıyan beyaz bir elbise tercih eden Diva, tepeden tırnağa ders niteliğindeki imajıyla kendine hayran bıraktı.

GELİN GİBİ DİVA
Ünlü sanatçı, benzersiz tarzıyla yine gündem yarattı. Hayranları, Ersoy'un beyaz sahne kostümünü gelinliğe benzetti. Kostümünün gelinliğe benzetilmesi üzerine Diva da sahneden, "Gelin gibiyim. Maşallah" dedi.
Ersoy'un haftalar öncesinden sold out olan sahnesine yer bulamayan hayranları için mekânın oturma kapasitesi yüzde 25 artırıldı. 

KONSERE HAYRANLARINDAN YOĞUN İLGİ
Rezervasyonları günler öncesinden dolan gecenin finalinde ise, sevenlerinin isteğini kırmayan Diva üç kere bis yaptı.(POSTA)