GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
5 Aralık 2023 Salı 19:23

Önder Keskin, Gaziemir için yola çıktı

Gaziemir eski Belediye Başkan Yardımcısı Önder Keskin, Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

31 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili takvim işlemeye devam ediyor. Kariyerine belediye başkanı olarak devam etmek isteyen çok sayıda isim belediye başkanlıklarına talip olmak için başvurularını yapıyor.

CHP’de ise adaylık başvurularında bugün son gündü.

Gaziemir’de bir dönem Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Önder Keskin, CHP'den Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Keskin açıklamasında şunları söyledi:

Onurlu tarihiyle, kurtuluş ve kuruluşun ruhuyla dünya siyasi tarihinin en köklü partilerinden biri olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir evladı olmaktan gurur duyuyorum. 

Cumhuriyetimizin kurucusu, ilk ve ebedi Genel Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde yılmadan yürümek büyük onur kaynağım. Bugün, yıllarca hizmet ettiğim, insanını bildiğim ve sevdiğim bu kente hizmet etme arzusu yolunda bir adım atıyorum.  Yaşadığı kenti bilimsel bilgiye, katılımcılığa, şeffaf ve hesap bilirliğe dayalı, ortak akıl ve yönetim anlayışı ve heyecanı ile yönetmeye hazır olmayı onur kabul ediyorum.  Bu kutlu görev için bugün Gaziemir Belediye Başkanlığı A.Adaylığı başvuru dosyamı Gaziemir İlçe Başkanlığımıza yaptım. 

Gaziemirliler’e söz veriyorum,  Bir zamanlar emek verdiğim, bütün sokaklarını karış karış bildiğim ilçeme hizmet etmek için var gücümle çalışacağım.