GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
24 Mart 2016 Perşembe 09:52

Ödemiş'e Fatih Belediyesi desteği!

Fatih Belediyesi’nin teknik ekipleri Ödemiş Belediyesi projelerine destek vermek üzere kentte geldi.

Fatih Belediyesi Başkan Yardımcısı Talip Temizer, Fen İşleri Müdürü Yener Ustabaş ve Park Bahçe İşleri Müdürü Bayram Kendirligil ile birlikte ilçeye ziyarette bulundu. Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’i makamında ziyaret eden ekibe, Ödemiş Belediye Başkan Yardımcılarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Parklar ve spor tesisi alanlarında  inceleme yapıldı
Fatih Belediyesi’nden gelen konuklar, Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut  Badem ilçe merkezinde Salı Pazarı ve 125.Yıl Kültürpark’ta inceleme yaptı. Belediye Meclis Üyesi Şakir Gelen, Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Urtimur ve Park Bahçe İşleri Müdürü Seher Gözlü’nün de katıldığı incelemede fikir alış verişinde bulunuldu. Günlüce Mahallesinde yapılacak olan Geleneksel Spor Alanları ve Sosyal Tesisleri alanında incelemeler yapan ekipler, Gölcük Göl kenarı rekreasyon projesini değerlendirdi.

Gölcük ve Birgi’nin tarihi dokusu ve doğa güzelliklerinden etkilendiğini belirten Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Talip Temizer; “Yaklaşık bir ay önce AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki ile birlikte Ödemiş’e gelen Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ödemiş Belediyesi ile kardeş şehir ilişkilerini  başlatmıştı. Başkanımız Mustafa Demir’in  talimatı ile Fatih Belediyesi olarak Ödemiş’in gelişimine katkı sağlamak amacıyla yapılabilecekleri tespiti için buradayız. Başkanımız ve ekibiyle görülmeler yaptık. Projeler konusunda istişarede bulunduk. Birlikte güzel sonuçlar elde edeceğiz” dedi.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan Mahmut Badem; Ödemiş ile Fatih arasında iyi bir kurumsal ilişki kuracağımızı düşünüyorum. Her anlamda iki belediye birbirine katkı sağlayabileceğini düşünüyorum. Çok eski bir belediyeyiz, fakat belli ihtiyaçlarımız ve eksikliklerimiz var. Karşılıklı bilgi alışverişi ile çözümleyeceğiz” dedi.