GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
3 Temmuz 2017 Pazartesi 20:37

Narlıdere'de ağaç tartışması!

Narlıdere Demokrasi Meydanı’nda bulunan ağaçlar çevre düzenlemesi nedeniyle kesildi. Belediye yetkilileri yeni meydan düzenlemesi sonrası daha iyi ağaçların dikileceğini söyledi. AK Parti İlçe Başkanı Aslan Bilgi, çalışmaları eleştirdi.

EGEDESONSÖZ-  İzmir’in Narlıdere İlçesi’nde bulunan Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen düzenleme çalışmaları kapsamında daha önce dikilen yeni rekreasyon alanına taşındı. Bazı ağaçlar ve taşınmayan kuru bitkiler de kesildi. Belediye yetkilileri bölgede yeni düzenleme ve peyzaj alanı yenileme çalışmaları yapacaklarını daha iyi fidanlar ve ağaçlar dikeceklerini belirtti. Ayrıca, meydanın altına büyük otopark yapılacağı dile getirildi.

AK Parti İlçe Başkanı Aslan Bilgi de duruma tepki gösterirken, “Gezi olayların da bir kaç ağaç için ülkeyi yangın yerine çeviren zihniyet Narlıdere’de Demokrasi Meydanı'nda bulunan ağaçları rahatlıkla kesebiliyor. Amaçlarının farklı olduğunu her defasında görüyoruz, şahit oluyoruz. Adalet anlayışları buysa yürüsünler yürüye bildikleri kadar. Yürümekle yollar aşınmaz. Akılsız başın cezasını ayaklar çeker” ifadelerini kullandı.