GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
16 Haziran 2023 Cuma 08:52

Mehmet Ali Erbil Rus kız arkadaşıyla görüntülendi

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Mehmet Ali Erbil, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla sık sık takipçileriyle iletişim kuruyor. Son olarak sushi paylaşımıyla tepki alan Mehmet Ali Erbil, şimdi ise Rus kız arkadaşıyla görüntülendi.

Ekranların tanınmış yüzü Mehmet Ali Erbil, uzun bir süredir sağlık sorunları nedeniyle izleyici karşısına çıkamamasını TikTok'ta bir hesap açarak gidermişti.

Erbil, kısa sürede sosyal medyanın ilgi odağı oldu. Yaptığı her paylaşımla adından söz ettiren Erbil, geçtiğimiz gün ise hastane odasından tepki çeken bir fotoğraf paylaştı.

Rahatsızlığı sebebiyle hastanede rutin tedavisine devam edilen ünlü oyuncu, hastane odasında yemek yediği anları paylaştı.

Sushi yediği görülen Erbil, fotoğraf açıklamasına ise "Garibanların hastane yemeği" notunu düştü. Mehmet Ali Erbil’in bu davranışı sosyal medyada büyük tepki toplamıştı.

Şimdi ise Mehmet Ali Erbil, önceki gün ise Rus kız arkadaşıyla Nişantaşı’nda görüntülendi.

Mehmet Ali Erbil, "Rusya'dan arkadaşlarım. Nişantaşı Rus konsolosu olarak ben Vladimir Erbil..." diyerek, kendisine yeni bir isim taktı. Erbil, "Misafirlerinize hangi özelliklerimizden bahsettiniz?" sorusuna, "Misafirperverlik, yemek, lokum ve erkek" diyerek, espri yaptı.

"Bu sene turizm patlayacak" diyen Erbil, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne çok geliyorlarmış. Ruslar oraya konsolosluk açmayı düşünüyormuş. Onun için ilişkilerimizi güçlendirmeye çalışıyoruz. Nişantaşı'nda fahri görev yapıyorum. Görev verilirse Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yer alırım" diyerek, güldürdü.