GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
16 Haziran 2023 Cuma 08:37

Burcu Esmersoy'dan bikini şov!

Burcu Esmersoy kendi tasarladığı mayoları sosyal medyada yarıştırdı. “Ben hepsini seviyorum ama sizin favoriniz var mı?” diye takipçilerine sordu. Esmersoy adeta online defile yaptı.

Sevgilisi Nazım Akmandil’den İtalya’da evlilik teklifi alan Burcu Esmersoy, düğünü de İtalya'da yapacak. Güzel sunucu düğün için gün sayarken, şu sıralar tatilin tadını çıkarıyor.

Instagram'dan paylaştığı videoda bikinilerini sergileyen Esmersoy hayran bıraktı.

Kusursuz fiziğini ortaya koyan Burcu Esmersoy "Bu kadın yaşlanmıyor mu?" dedirtti.

4 milyonun üzerinde takipçisi bulunan ünlü isme binlerce beğeni geldi.

Burcu Esmersoy eskiden çok para kazanmak için çok çalışmak gerektiğini ama artık farklı olduğunu söylemişti.

Esmersoy “Artık bazen evden bile dışarı çıkmadan bunu yapabiliyorum” dedi. Esmersoy evinden bile çıkmadan yaptığı Instagram paylaşımlarından yüz binlerce lira kazanıyor.

Burcu Esmersoy, geçtiğimiz günlerde kendisiyle ilgili şu açıklamaları yapmıştı: "Metroya bindiğim oluyor. Görenler gülümseyip, fotoğraf çektiriyor. Metrobüse hiç binmedim. Sanki metrobüs hep karşıya geçiyormuş gibi geliyor bana."

"İçimi hafifleten şeylerin peşindeyim. Düzenli meditasyon, ritüel hale gelen kişisel ve içsel çalışmalar yapıyorum. Toksik insanlardan, kötü enerji yayan sohbetlerden uzak duruyorum. Tabii benim de bazen negatif dalgalara kapıldığım oluyor. "