GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
7 Haziran 2018 Perşembe 15:04

MHP'li Başkan Karataş: İzmir, en yüksek oyla MHP'yi taçlandıracak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Millet İttifakı'na yüklendi. Karataş, "Vatandaşlarımız, 'ülke benim karar benim' diyerek MHP’yi hem Türkiye genelinde hem İzmir’de yüksek oyla taçlandıracaktır" dedi.

MHP Bayraklı İlçe Teşkilatı Sevgi Yolunda iftar programı düzenledi. İlginin yoğun olduğu iftar yemeğine çoğunluğunu vatandaşların oluşturduğu yaklaşık 3 bin kişi katıldı. MHP İzmir İl Teşkilatının da Milletvekili adaylarıyla katıldığı yemekte bir konuşma yapan İzmir İl Başkanı Necat Karataş, 24 Haziran günü yapılacak seçimin önemine dikkat çekerek, Cumhuriyet tarihinde dönüm noktası olacağını hatırlattı.

HANGİ YÜZLE…
Milli İttifakın yola çıkar çıkmaz ilk düşünceleri ve icraatlarının PKK Terör Örgütü uzantısı siyasi partinin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ın cezaevinden tahliye talebi olduğunu belirten Karataş “Sırasıyla CHP, İP ve Saadet Partisi yani kendilerine Millet İttifakı diyen birliktelik HDP’li adayın tahliyesini istiyor. Selahattin Demirtaş’ın affını istemek Şehit Polis Memuru Fethi Sekin ve Şehit Ülkücü kardeşimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun yani PKK’nın hain kurşunlarına hedef olan tüm şehitlerimizin katillerinin tahliyesini istemekle aynı şey. Milli İttifakın bu taleplerini şiddetle kınıyoruz. MHP’yi dönüştürme diye yola koyulan (İP)siz sapsızlar siz hangi yüzle Selahattin Demirtaş’ın tahliyesini istersiniz. Utanmıyor musunuz?” diye konuştu.

SEÇİM İLK TURDA BİTECEK
Seçimin ilk turda nihayete ereceğini ve vatandaşların Cumhur İttifakı’ndan yana oy kullanacağını kaydeden Karataş, sözlerine şöyle son verdi; “Sayın Recep Tayyip Erdoğan yüksek oranda bir oyla seçilecek ve bu konu kapanacaktır. Öte yandan vatandaşlarımız, Ülke benim karar benim diyerek MHP’yi hem Türkiye genelinde hem İzmir’de yüksek oyla taçlandıracaktır. MHP Türkiye’nin çimentosudur. MHP’nin güçlü çoğunlukla mecliste olması da güçlü bir Türkiye demektir.”