GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
7 Haziran 2018 Perşembe 14:35

İnce'den montaj tepkisi ve Saray çıkışı

CHP'nin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce 'Meydanlarda o sarayı senin başına yıkacağım dedim. Kastettiğim şatafat. Sarayı niye yıkayım? Saraydaki kültürü, kafayı yıkacağım ben. O sarayı gençlere vereceğim orayı bilim merkezi yapacağım' dedi.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kütahya mitinginde konuşuyor.
İnce'nin açıklamalarından satır başları şöyle:
''Diyorum ki meydanlarda gençler diyorum gelecek diyorum aş diyorum iş diyorum ekmek diyorum Erdoğan geliyor meydanlara kavga ediyor benimle. Kavga etmeyeceğim. 1,5 milyon imam hatip liseli çocuk var işsiz onlara iş bulacağım diyorum o utanmadan diyor ki Muharrem İnce imam hatipleri yıkacakmış diyor. Ayıp dürüst ol biraz. Meydanlarda o sarayı senin başına yıkacağım dedim kastettiğim şatafat.

''BUNLAR ZAVALLI''
Sarayı niye yıkayım? Saraydaki kültürü kafayı yıkacağım ben. O sarayı gençlere vereceğim orayı bilim merkezi yapacağım. Ben iş dedikçe iftiralara başladılar. Samsun'da sahnede bisiklete bindim Uşak'ta traktöre bindim Aydın'da zeybek oynadım. Sahnede bisiklete biniyorum almışlar onu caminin içine yerleştirmişler. Caminin içinde bisiklete biniyormuşum ahlaksızları namussuzları görüyor musunuz? Bunlar mı Müslüman. Bak traktörle camiye girmişim. Bak camide oynuyorum. Ey Müslümanlar Türkiye'de 81 milyon Müslümandan herhangi birisi camide zeybek oynar mı? Şaşırdı bunlar. Bunlar zavallı.

''DİPLOMASIZ PAŞA OLMUŞ''
Geçtiğimiz günlerde bir paşa Erdoğan beni eleştirirken paşa da alkışlıyor. Ben de dedim ki paşa sen bu işlere karışma. Cumhurbaşkanı olduğumda senin apoletlerini sökeceğim dedim. Emekliye sevk edeceğim. Erdoğan meğer paşaymış ben onu kantin asteğmeni zannediyordum. Diplomasız paşa olmuş.''(NTV)