GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
23 Ekim 2023 Pazartesi 16:10

MHP'den Buca Belediyesi iddiası... O kurumlarda elektrik yok!

MHP Buca İlçe Başkanı Bahadır Altınkeser, Buca Belediyesi'ne ait bazı birimlerde borçtan dolayı elektriğin kesildiğini ileri sürdü.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Buca İlçe Başkanı Bahadır Altınkeser yaptığı yazılı açıklama ile dikkat çeken bir iddiada bulundu. Altınkeser, Buca Belediyesi  bünyesinde bulunan anaokulu ve kreşler, Buca Arena Stadyumu ve Işılay Saygın Gençlik Merkezi'nin elektriklerinin yaklaşık 15 aydır ödenmeyen borçları yüzünden TEDAŞ tarafından kesildiğini ileri sürdü.

Altınkeser “Şu anda ilçemizin en önemli hizmet kurumlarının elektriği kesik. TEDAŞ’ı da aradım. Biz ödeyelim dedim. Bize tek tek kesik olan birimlerin adreslerini verdiler. Biz daha önce söyledik, yardım edelim istedik fakat belediyemizi borç yükü altında ezdirdiler. Bu kötü yönetimdir. Bu CHP’nin başarısız belediyeciliğinin en net örneğidir.” açıklamasında bulundu. 

'Seçime günler kala CHP’li belediye bataklığa saplanıyor” diyen MHP Buca İlçe Başkanı Bahadır Altınkeser, “ Biz gerekirse borçları öderiz. Bu kötü yönetimin zarırını insanlarımız yani Bucalılar çekmememli “ ifadelerini kullandı.