GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
28 Mart 2016 Pazartesi 11:38

Küçükmenderes Özer’i vermiyor!

İzmir’in Selçuk ilçesinde, geçen cumartesi günü nehir kenarında arkadaşlarıyla sarmaşık otu toplarken ayağı kayarak suya düşen 42 yaşındaki Özer Öncel bulunamadı. İzmir Emniyeti Deniz Şube Müdürlüğü'nde görevli 9 dalgıç polis, üç gündür Öncel'i bulmak için arama çalışması yapıyor.

Olay, geçen cumartesi günü Selçuk ilçesi Belevi Mahallesi'nde saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Üç arkadaş, Küçükmenderes Nehri kenarında yemeği yapılan sarmaşık otu toplamaya başladı. Bu sırada üç arkadaştan Özer Öncel, ayağı kayarak nehre düştü. Yüzme bilmeyen ve akıntıya kapılan Öncel, çırpına çırpına nehirde kayboldu.

Beraber ot toplayan arkadaşları ise Öncel'i kurtarmak için çalıştı ama başarılı olamadı. İki kişi durumu yetkililere bildirdi. Jandarma İzmir Emniyeti'nden yardım istedi. Olayı öğrenen ve bölgeye gelen Özer Öncel'in ailesi de sinir krizleri geçirdi.

İzmir Emniyeti Deniz Şube Müdürlüğü'nde görevli 9 dalgıç polis üç gündür Öncel'i ararken henüz sonuç alınamadı. Polis dalgıçlar, dibi çamur olan nehirde arama çalışmalarına devam ederken, Öncel'in ailesi de çalışmalarını yakından takip ediyor. (dha)