GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
2 Kasım 2022 Çarşamba 18:59

Konu: TOKİ... AK Partili Nasır ile CHP'li Bakan arasında atışma!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan'ın deprem konutları ile ilgili yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. CHP'li Bakan yaptığı açıklamada ise "bakanlığın yapması gerekenleri bizden bekliyorsunuz. Siz de haklısınız, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer çıtayı çok yükseltti" dedi.

EGEDESONSÖZ- CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan deprem konutlarının fiziki yetersizliği ile ilgili değerlendirmede  "İktidarı versinler, konutları yapalım" sözlerine AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır tepki gösterdi.
 
Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan AK Partili Nasır, "Hükümetimizin deprem sonrası İzmir için yaptıklarını hazmedemeyen İzmir Milletvekili Sn. Murat Bakan 'İktidarı versinler, konutları yapalım' demiş. 23 yıldır iktidar oldukları Ege’nin incisi, Akdeniz’in yıldızı İzmir’i, çöküntü kent, kokan kent haline getiren CHP zihniyetinden Allah İzmir’i kurtarsın. Ülkemizi korusun" ifadelerini kullandı.

Nasır'a ise yanıt gecikemedi. CHP'li Bakan yaptığı açıklamada "Yanlış anlamışsınız versinler değil biz zaten iktidarı alacağız. Mevzu Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yapması gerekenleri de bizden beklemeniz. Siz de haklısınız İzmir Büyükşehir Belediyesi @tuncsoyer çıtayı çok yükseltti" dedi.

CHP’Lİ BAKAN’DAN 'KONUT' ELEŞTİRİLERİNE YANIT: İKTİDARI VERİN, BİZ YAPALIM!