GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
2 Kasım 2022 Çarşamba 18:34

CHP'den tam kadro saha çalışması!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü 'kardeş ilçe uygulaması' ile Menemen, Bergama ve Aliağa'da saha çalışmalarını başlattı. Çalışma kapsamında belediye başkanları ve ilçe başkanlarının yanı sıra meclis üyeleri, ilçelerden sorumlu il yöneticileri, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları da eşleştirilen ilçelerde saha çalışması yaptı.

EGEDESONSÖZ- 'Kardeş ilçe uygulaması' kapsamında Çiğli Örgütü Bergama’da, Kemalpaşa Örgütü Menemen’de ve Narlıdere Örgütü de Aliağa’da sahaya indi. İkinci Bölge Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sedrettin Coşkuner’in koordinatörlüğünde, CHP'nin yerelde iktidar olmadığı 3 ilçeden yola çıkan 'kardeş ilçe uygulaması' ile belediye başkanları ve ilçe başkanlarının yanı sıra meclis üyeleri, ilçelerden sorumlu il yöneticileri, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları da eşleştirilen ilçelerde saha çalışması yaptı. 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Sedrettin Coşkuner, "CHP İl Başkanlığımız tarafından başlatılan kardeş ilçe uygulaması kapsamında: Çiğli örgütümüz ve Belediye Başkanımızla  Bergama'da, Kemalpaşa örgütümüz ve Belediye Başkanımızla Menemen'de, Narlıdere örgütümüz ve Belediye Başkanımızla Aliağa'da; İlçe başkanlarımız, Meclis üyelerimiz, İlçe yöneticilerimiz, Kadın ve Gençlik kollarımızla çok güzel çalışmalar yaptık. Emeği geçen tüm yol arkadaşlarıma çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.