GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
4 Eylül 2020 Cuma 20:13

Konak Belediyesi esnek çalışmaya geçti

Konak Belediyesi, koronavirüs salgını riskinin artması sebebiyle yeniden esnek çalışma modeline geçti. Belediye personeli 7 Eylül Pazartesi gününden itibaren dönüşümlü olarak çalışacak.

EGEDESONSÖZ- Konak Belediyesi esnek çalışma modeline geçiyor. Koronavirüs salgınının kentimizde yüksek risk seviyesine ulaşmasının ardından ofiste çalışan belediye personelinin dönüşümlü olarak çalıştırılması kararı alındı.

7 Eylül Pazartesi gününden itibaren uygulanacak modelle, ofiste çalışan belediye personelleri bir gün çalıp bir gün evde kalacak. Böylece ofis çalışanlarının sayısı yarıya indirilerek riskin azaltılması amaçlanıyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, "Şehrimizin Sağlık Bakanlığı tarafından #Covit19 pandemi sürecinde yüksek riskli şehirler arasında olmasından dolayı Konak Belediyesi olarak büro personelimizi 7 Eylül Pazartesi gününden itibaren esnek çalışma sistemine geçiriyoruz. Buna göre büro personellerimiz iş akışını bozmayacak şekilde bir gün çalışıp, bir gün evde olacak. Vatandaşlarımızdan maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmelerini önemle rica eder, sağlıklı günler dileriz" denildi.