GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
17 Ocak 2019 Perşembe 18:15

Kocaoğlu'ndan flaş mesajlar: Kim aday olursa olsun...

Başkan Kocaoğlu, "Dün sabah tekrar aday adayı olma kararı verdim. Ben aday adayı olarak müracaat ettim. Bütün aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum. Kim aday olursa olsun, bana bu ulvi görevi veren partime ve İzmirliye karşı çalışmak istiyorum. Ne partimi ne İzmirliyi bırakmak ne de başka bir amacım olmadığını namusum üzerine buradan taahhüt ediyorum. 15 yıldır hemşerilerim için çalışıyorum. Kumpaslara karşı birlikte direndik. Eğer aday gösterilirsem geceli gündüzlü hemşerilerim için çalışacağım. İzmir’i beraber kalkındıracağız benim canım hemşerilerim" dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ankara temaslarının ardından flaş açıklamalarda bulundu.

Başkan Kocaoğlu resmen aday adayı olduğunu ilan ederken, geri dönüş kararı sonrasında aday olmaması halinde izleyeceği yol haritasına dair bilgi verdi. Kocaoğlu ayrıca aday gösterilmediği takdirde bağımsız aday olacağı yönündeki iddialar karşısında net ifadeler kullandı. 

-KILIÇDAROĞLU’NDAN KOCAOĞLU'NUN ADAYLIK HAMLESİ İÇİN AÇIKLAMA

- KOCAOĞLU KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ ANLATTI: BAŞARDIK!

Gaziemir Aktepe-Emrez Kentsel Dönüşüm Projesi Tanıtım Toplantısı’nda konuşan Başkan Kocaoğlu şunları söyledi:

“2 gün önce bir karar verdim. 10 yıl belediye başkanlığı yeterli dedim. 10 yılın sonunda yapmak istemedim. Başka bir arkadaşımız gelsin bayrağı alsın, belediye başkanlığı meslek değildir dedim. Sonra şartlar başka türlü gelişti. Rakip güçlü geldi, bizim kaçmamız olmadı. 2014’te mecburen Binali Bey ile yarıştık.

GELİŞMELER, YAŞADIĞIM OLAYLAR KARARIMI DEĞİŞTİRDİ
Sonra bu sefer 15 sene oldu, 150 yıllık İzmir Belediye tarihinde 15 sene başkanlık yapan yok. Bu bize nasip oldu, biz bırakalım, bir genç arkadaşımız bu bayrağı alsın ileriye götürsün dedik. Ama gelişmeler, yaşadığım olaylar, dün sabah tekrar aday adayı olma kararı vermeme neden oldu.

NAMUSUM ÜZERİNE TAAHHÜT EDİYORUM
Bu konuyu kesmek istiyorum. Çünkü bu salonun işi değildir. Ben aday adayı olarak müracaat ettim. Bütün aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum. Kim aday olursa olsun, bana bu ulvi görevi veren partime ve İzmirliye karşı çalışmak istiyorum. Ne partimi ne İzmirliyi bırakmak ne de başka bir amacım olmadığını namusum üzerine buradan taahhüt ediyorum. 15 yıldır hemşerilerim için çalışıyorum. Kumpaslara karşı birlikte direndik. Eğer aday gösterilirsem geceli gündüzlü hemşerilerim için çalışacağım. Aktepe-Emrez’i birlikte yapacağız. İzmir’i beraber kalkındıracağız benim canım hemşerilerim!"