GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
25 Eylül 2017 Pazartesi 17:54

Kılıçdaroğlu'ndan yoğun mesai: 'Önce miting sonra sünnet töreni'

Manisa’da düzenlenecek üzüm mitingi için İzmir’e gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Milletvekili Özcan Purçu’nun oğlunun perşembe günü yapılacak olan sünnet törenine katılacak.

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi Adalet Yürüyüşü’nün ardından tarım ve üretici kesime destek için mitingler düzenlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Giresun’da gerçekleştirilen fındık mitingi sonrasında Ege’nin ana geçim kaynakları arasında bulunan üzümdeki soruna dikkat çekmek için de mitingi tarihi belirlenmişti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Manisa’ya gelerek üzüm üreticileriyle buluşacak. Burada miting düzenleyecek ve konuyla ilgili açıklamalarda bulunacak.

Kılıçdaroğlu’nun Ege’ye yapacağı ziyaret öncesinde karşılama için de hazırlıklar sürüyor. Adnan Menderes Havalimanı’nda karşılanacak olan genel başkan daha sonra Manisa’ya gezecek. Kılıçdaroğlu üzüm mitingi için ayak basacağı İzmir’de bir de sünnet düğününe katılacak. CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu’nun Balçova Mercan Düğün Salonu’ndaki törende 9 yaşındaki Ayberk Purçu’yu yalnız bırakmayacak.