GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
5 Eylül 2016 Pazartesi 13:40

Karabağlar Belediyesi'ne ziyaretçilerden tam not

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu döneminde bu yıl ilk kez İzmir Enternasyonal Fuarı’na (İEF) katılan Karabağlar Belediyesi, ziyaretçilerden tam not alırken, projeleri de ile de büyük beğeni topladı.

Bu yıl 26 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında 85. kez kapılarını açan İEF kapsamında Karabağlar Belediyesi standı 3 No’lu Hol’de yerini aldı. Fuarın ana teması “İnovasyon” olması nedeniyle ana temaya uygun bir stant yapan Karabağlar Belediyesi, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Çalışmalar ve projeler anlatıldı

Fuar boyunca Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da standı ziyaret ederek, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluş temsilcileriyle bir araya geldi, vatandaşlarla sohbet etti. Belediyenin çalışmalarını gerek İzmirli hemşerilerine, gerekse Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden fuara gelen vatandaşlara anlatmak ve onları bilgilendirmeyi amaçladıklarını belirten Başkan Selvitopu, fuara önem verdiklerinin altını çizdi.

Yenilikçi yüzünü anlattı

Karabağlar Belediyesi’nin yenilikçi yüzünü yansıttığı standında bilgi, bilim ve insana duyarlı katılımcı projeleri 10 gün boyunca vatandaşlarla paylaştı. Ayrıca, İEF süresince standı gezmeye gelen ziyaretçilere, 2 ayda bir çıkartılan “Karabağlar” dergisi ve fuarın ana teması olan “İnovasyon” dergisi ile Karabağlar Belediyesi Kent Tasarım Atölyesi (KETA) çantaları da ücretsiz olarak dağıtıldı.