GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
10 Ocak 2016 Pazar 11:15

Karabağlar Belediyesi’ne Fenerbahçe ziyareti

Fenerbahçe Spor Kulübü İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Canpolat ve Şube Sekreteri Hayati Oral, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret etti.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu’nun aldığı kararla Türkiye’nin üçüncü büyük ili İzmir’de çok amaçlı bir tesis yapmak konusunda planları olduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Canpolat,  bu konuya ilişkin bazı belediye başkanlarını da ziyaret ettiklerini belirterek, kurulması planlanan tesisin İzmir açısından önemine dikkat çekti. Böylesi bir oluşumun İzmir'in marka değerini de arttıracağını ifade eden Canpolat, geleceğin sporcularının da İzmir’de yetişecek olmasının  ayrı bir önem teşkil edeceğini söyledi. Canpolat, "Seferihisar, Urla ve Güzelbahçe belediyeleriyle de bu konuda görüşmelerimiz oldu. Öncelikle araştırma içerisindeyiz ve kulübümüz için en uygun alan neredeyse yönetim kurulumuz onu değerlendirmeye alacaktır." dedi.

Başkan Selvitopu tesislere olumlu yaklaştı

Tesis konusunda Fenerbahçe’nin girişimini İzmir açısından olumlu bulduğunu  belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise, Karabağlar ilçesi sınırları içerisinde tesis kurulması açısından yer araştırması yapacaklarını ifade etti.

Ziyaretin ardından Hüseyin Canpolat, Başkan Selvitopu’na günün anısına Fenerbahçe logolu kahve takımı hediye etti.