GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
25 Eylül 2023 Pazartesi 12:14

Kapatılacağı iddia edilmişti… İzmir'deki iki hastane için karar!

Yapımında son aşamaya gelinen Bayraklı Şehir Hastanesi’nin açılması ile bazı hastanelerin kapatılacağı konusu kent gündemin oturmuştu. Sağlık Bakanlığı ise Suat Seren Göğüs Hastanesi ve Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi'nin yıkılarak yeniden yapılması ya da restore edilmesi konusunda harekete geçtiği öğrenildi.

EGEDESONSÖZ- Kent gündeminde tartışma konusu olan bazı hastanelerin kapatılarak yeni açılacak Şehir Hastanesi’ne vatandaşların yönlendirileceği iddialarına ile Konak Belediye Başkanı Abdül Batur önemli bir açıklamada bulundu.

ÖN RAPORU VERDİK
SonSöz TV’de yayınlanan programda konuşan Başkan Batur, Suat Seren Göğüs Hastanesi ve Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi'nin yıkılarak yeniden yapılması ya da restore edilmesi konusunda kendilerine başvuru yapıldığını belirtti.  

Batur “Bize talep geldi binaların yenilenmesi için. Yıkım yapılması ya da restore edilmesi konusunda Suat Seren Göğüs Hastanesi ve Tepecik Hastanesi'ne de ön onay verdik. Yine Sağlık Bakanlığı bünyesinde kullanılması için bize talepte bulundular. Biz de onay verdik” dedi.