GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
6 Nisan 2016 Çarşamba 08:20

Kadınlardan Başkan Selvitopu’na destek

Başkan Selvitopu Karabağlar Belediyesi’ne bağlı 7 semt merkezinde iki hafta boyunca kursiyer ve mahalle sakini toplam 500 kadınla buluştu. Kadınlar kendilerine her konuda destek veren ve Karabağlar’ın geleceğine yön veren çalışmalar yapan Başkan Selvitopu’na teşekkür ederek “yanındayız” mesajı verdi
Karabağlar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı Eskiizmir, Özgür, Esendere, Limontepe, Aşık Veysel, Aydın ve Cennetçeşme mahallelerinde bulunan semt merkezlerinde, Başkan Selvitopu kursiyerler ve bu bölgelerde  yaşayan kadınlarla kahvaltılarda buluştu. Yoğun katılımların sağlandığı kahvaltılarda Başkan Selvitopu, kadınların önemine değindi, yapacakları projelerde kadınları da ön planda tutacaklarını söyledi

Semt merkezlerinin sayısını arttıracağız
Kadınların her zaman semt merkezlerine sahip çıktıklarını belirten Başkan Selvitopu Karabağlar’da mevcut olan semt merkezleri sayısını arttıracaklarını belirtti. Yakın zamanda Tahsin Yazıcı Mahallesi’nde semt merkezi projesine başlanacağını ifade eden Başkan Selvitopu,  oranın tüm ihtiyaçlara yanıt veren bir semt merkezi olacağını ifade etti.

Modern pazaryerleri yapıyoruz
Kadınların en çok pazaryerleri konusunda sıkıntı yaşadıklarını da belirten Selvitopu, yakın zamanda Aydın Mahallesi’nde bulunan Yunus Emre Pazaryeri’ni hizmete açacaklarını, Kibar Mahallesi’nde de büyük bir pazaryeri projesinin tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. Selvitopu ayrıca,  ilçede bulunan üstü açık olan pazaryerlerinin üstlerini tek tek kapatacaklarını da ifade etti. İlçenin 30 yıllık imar planlarını yenilediklerini, Uzundere’de herkesin spor yapabileceği Gençlik ve Spor Merkezi’nin de ihalesinin bittiğini vurgulayan Başkan Selvitopu, söz konusu merkezin 2 yıl içinde tamamlanacağını vurguladı.

Kadınlardan destek geldi
Dolaştığı tüm semt merkezlerinin birçoğuna eşi Fügen Selvitopu ile gelen Başkan Selvitopu’na kadınlar yaptıkları projelerden dolayı teşekkür ettiler. Karabağlar’ın geleceğine yön veren çalışmalar yapan Başkan Selvitopu’na destek olacaklarını belirten kadınlar “her zaman yanındayız” mesajıyla da destek oldular.