GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
30 Mayıs 2021 Pazar 10:59

İzmir'de vatandaş-bakan diyalogu: CHP'liyim ama...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Cumartesi günü İzmir’e gelerek Bayraklı’da meydana gelen deprem sonrası yapılan konut çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemeleri sırasında Gülnaz Gönülçalan isimli vatandaş Bakan Kurum ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile sohbet etti. Gönülçalan, “Önce CHP’li idim. Politika yapmıyorum. Sözününüzün arkasında durduğunuz için teşekkür ediyoruz. Eşyalarımızı verdiniz. Yaptığınız işi bitiriyorsunuz. Bu bizim çok hoşumuza gidiyor” dedi.

EGEDESONSÖZ- Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, dün İzmir depreminde yıkılan binaların yerine yapılan evlerin inşa edildiği alanları tek tek gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kurum, incelemeleri sırasında depremde evinin yıkıldığını belirten Gülnaz Gönülçalan isimli vatandaşla sohbet etti. Gönülçalan, “O kadar memnun ki…Size çok teşekkür ediyorum. Önce CHP’li idim. Yanlış anlamayın. Politika yapmıyorum. Sözünüzün arkasında durduğunuz için teşükkür ediyoruz. Eşyalarımızı verdiniz. İşimizi idare ettiriyoruz. Sözünüzün arkasında duruyorsunuz. Yaptığınız işi bitiriyorsunuz. Bu bizim çok hoşumuza gidiyor. Cumhurbaşkanımıza selamlar” dedi.

SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ
Bakan Kurum ise, “Şu anda inşaat halinde olan bu noktalarda Ağustos ayı itibariyle konutlarımızı etap etap teslim etmeye başlıyoruz. Ağustos’un sonu itibariyle bitecek. Eylül ayında vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Deprem ekim ayında oldu. Türkiye İzmir için ağladı. Burada günlerce İzmirlilerin yarasını sarmak üzere çalışmalar yaptık. Bitine kadar sözümüzünü arkasındayız” dedi.