GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
13 Ocak 2016 Çarşamba 17:56

İzmir'de otomobili kurşunlayanlar tanıdık çıktı

İzmir'de motosiklet satışı yapan 49 yaşındaki T.T.'nin otomobiline ateş edilmesi üzerine polis çalışma başlattı. Olayı T.T.'nin yıllık yaklaşık 1 milyon lira ticari ilişkisi bulunan ve son günlerde anlaşmazlığa düştüğü 2 kişinin gerçekleştirdiğini ortaya çıkarttı.

Olay, Bostanlı Semti'nde geçen 28 Aralık'ta meydana geldi. Motosiklet satışı yapan T.T., otomobiliyle işyerine giderken, kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Olayda otomobilin sol ön ve arka kapısına toplam 4 kurşun isabet ederken, T.T. yara ayladan kurtuldu. 

Kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, T.T.'nin yıllık yaklaşık 1 milyon lira ticari ilişkisi bulunan ve son günlerde ticari anlaşmazlığa düştüğü 31 yaşındaki A.O. ile 37 yaşındaki H.K.'nın olaya karıştıklarını tespit etti. Operasyon düzenleyen polis iki şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen A.O., 'cinayete teşebbüs'   H.K. ise 'azmettirmek' suçlamasıyla tutuklandı.(dha)