GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
29 Haziran 2021 Salı 15:08

İzmir’de evi terk eden kadının kocası çılgına döndü… Mutfak tüpünü lav silahı yaptı!

İzmir’in Konak ilçesinde kavga ettiği eşinin evi terk etmesine sinirlenen B.A. mutfak tüpünün hortumunu keserek evi ateşe verdi. Tüpün infilak etmesi sonucu B.A. ağır yaralandı.

Olay önceki gün sabah saatlerinde Konak’ın Gültepe semtinde meydana geldi. İddiaya göre B.A., eşi B. D.A. ile sürekli kavga edip tartışıyordu. Yaşanan bu kavga ve darp halleri sonrası şikayetçi olan eş B.D.A.’nın başvurusu sonrası öfkeli koca Barış Aydemir'e 1 ay uzaklaştırma cezası verildi.

Koca B.A., cezasının bittiği gün eve döndü. Kavgalar yeniden başladı. Bunun üzerine iki çocuk annesi B.D.A. çocuklarını alıp evi terk etti.

YATAK ODASINI YAKTI
Eşinin çocuklarıyla birlikte evi terk etmesine sinirlenen öfkeli koca Barış Aydemir ilginç bir intihar girişiminde bulunarak mahallede büyük bir panik yarattı. Mutfak tüpü hortumunu kesen çılgın koca daha sonra yatak odasındaki yatağı ateşe vererek intihar girişiminde bulundu. Bir anda alev alan evde tüp infilak etti. Patlamayla birlikte mahalledeki birçok ev büyük zarar görürken bütün camlar patladı.

5 KİŞİ YARALANDI
B.A. ağır yaralanarak hastaneye kaldırılırken, aynı apartmanda bulunan beş kişi patlamanın neden olduğu cam parçaları sebebiyle yaralandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (Yeni Asır)