GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
18 Haziran 2016 Cumartesi 16:32

İzmir’de MHP’li başkandan kurultay daveti!

Acar, yaptığı yazılı açıklamada, yarın yapılacak MHP'nin Olağanüstü Tüzük Kurultayı'na katılacağını belirterek, tüm partilileri de davet etti.

İZMİR - Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, olağanüstü kurultay süreciyle ilgili, "Kurultayda kucaklaşacağız ve hep birlikte bize yakışır bir kongre tertip edeceğiz" dedi.

Acar, yaptığı yazılı açıklamada, yarın yapılacak MHP'nin Olağanüstü Tüzük Kurultayı'na katılacağını belirterek, tüm partilileri de davet etti.

Kurultayın sadece bir tüzük değişikliği ya da genel başkan seçiminin ötesinde, varlık yokluk meselesi olduğunu öne süren Acar, kurultaya aşk, sevgi ve kardeşlik türküleriyle gideceğini kaydetti.

Türkiye'yi kurultayın ardından büyük bir değişim ve dirilişin beklediğini, bunun önünde engel olma vebalinden kimsenin kaçamayacağını ifade eden Acar, herkesin tarihi bir sorumluğunun olduğunu belirtti.

Kurultay ile ülkenin bugün içinde olduğunu iddia ettiği badireden kurtulmasının yolunu göstereceklerini savunan Acar şunları kaydetti:

"Milliyetçi Hareket tarihe geçecek. Bu büyük zafere imza atmak, buna ortak olmak istemez misiniz? Kurultayda bütün ülkücülerin Türk milletiyle buluşmasına, yeni bir bayram yaşamasına çağırıyorum sizi. 19 Haziran hukuken ve vicdanen partimizin yarın daha büyük hukuki ve vicdani sıkıntıları doğurmaması için önemli bir tarihtir."